Welkom op de website van Rob Hermans Producties!

De Entertrainer!

Kom in je kracht! op een unieke en inspirerende wijze! Empowerment theater, workshops, trainingen en individuele coaching op maat.

Om zoveel mogelijk mensen te inspireren heb ik Rob Hermans Producties opgericht. Mijn missie is om teams en individuen te inspireren vanuit hun kracht te werken. Zet je denken en acties om naar wat je wel wilt. Concretiseer je doelen en ga aan de slag!

Als entertrainer combineer ik trainingswerk met entertainment waardoor teams  en groepen op een inspirerende manier geprikkeld worden om hun doelen te formuleren en uit te werken.

Middels creatieve workshops en teambuildingempowerment theater en individuele coaching worden deelnemers geprikkeld.

rob-hermans-productiesIk heb na jarenlange ervaring als performer, docent en coach, besloten mijn talenten en ervaringen te bundelen en producten te maken waarin ik nog meer mensen nog effectiever kan inspireren. Deze unieke combinatie van coaching en performing brengt de boodschap nog sterker over.  Zie voor een impressie van empowerment theater.

Daarnaast heb ik ruim tien jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van workshops, trainingen en coaching in het onderwijs, welzijnswerk en bedrijfsleven.